На останньому турі бізнес-ліги ОГО емоцій було не менше, аніж під час п’ятничного матчу «Україна –Франція». Впродовж останніх двох місяців 14 кращих футзальних команд Рівного змагалися в напруженій боротьбі за чемпіонське звання. Кожен з колективів пройшов по 15 турів. Боротьба на майданчику була більш ніж напружена.

Останній день змагань. Передостанній матч - він же вирішальний для команд, які борються за бронзу у "Бізнес-лізі "ОГО". Удача посміхнулася команді «Комфорт-сервіс». Остання ж гра туру і змагань загалом вже між лідерами – «Рівне -112» та «Рівне газом». Розрив між суперниками - всього одне очко в турнірній таблиці. З перших хвилин матчу обидві команди атакували ворота суперника з перемінним успіхом. 1-0 - результат першого тайму на користь «РІвнегазу». У другій половині гри обидві команди творили фантастичні речі.

Спочатку «Рівне -112» зрівняв рахунок 1-1. Далі і взагалі довів свою перевагу до 3-1. На передостанній хвилині «РІвнегаз» зменшив відставання до 3-2. А далі створив здається щось надприродне. Разом з фінальним свистком у ворота «Рівне -112» залітає третій гол. Тож у підсумку нічия. І втретє свій чемпіонський титул захистив «РІвнегаз».

Видавничий дім «ОГО» перебігом і закінченням 14-го чемпіонату «Бізнес-ліги «ОГО» залишився задоволений. На майбутнє газетярі налаштовані тільки розвивати та підтримувати футзал в Рівному. Професійний ріст команд відзначила і міська федерація футболу.

Окрім чемпіонів нагородили і найкращих воротаря, захисника, півзахисника та нападника турніру. А вже за тиждень стартує футбольний бум - Чемпіонат міста з футзалу. За його підсумками відберуть команди для виступу на Всеукраїнському рівні. Віктор Самчук, Сергій Головня. Новини Рівного.