Покинули музичні інструменти та взялися за пензлі учні другої музичної школи. У такий спосіб діти вирішили убезпечити себе на дорозі поруч із навчальним закладом. Адже поблизу відсутні дорожні знаки, які попереджають водіїв про те, що поруч діти. То ж те, що не можуть зробити комунальники взялися виправити учні музичної школи.

Мешканці вулиці Островського у Рівному стурбовані ситуацією на дорозі. Кажуть, тут жодних знаків, які попереджують водіїв про навчальний заклад та дітей. З проблемою, ще на початку літа звернулися до відповідних органів.

В офіційному документі зазначено - питання розгляне координаційна рада. Щоправда, коли саме, невідомо.

Після звернень до чиновників, учні другої музичної школи разом з батьками вирішили самі виправити ситуацію. Ось цю розмітку нанесли батьки, а діти знову малюють зебру. Шкільною крейдою.

Вікторія вже вісім років навчається у музичній школі, окрім цього -учасниця щорічних шкільних змагань юних інспекторів руху. Її ідею самотужки встановити дорожні знаки підтримали подруги і молодша сестра.

Після ретельної підготовки та творчої роботи, знаки готові. Тепер їхнє місце на опорах. Школярі також підготували окремий комплект - папір, крейда та фломастери - подарунок чиновникам. Так, сподіваються, вони швидше звернуть увагу на безпеку дітей.