Своїм першим мільйоном тон зернових відзначає день працівників народного господарства Рівненщина. Аграрії звітують, такого високого результату область ще немала. Тому найкращих представників сільського господарства Рівненщини вже традиційно в обласному муздрамтеатрі привітали та нагородили.

Аграрна Рівне нщина нині святкує. На головній сцені області серед українського колориту - 16 короваїв із кожного району. Працівники сільського господарства цього року славно попрацювали, радіє голова облдержадміністрації - підтвердили статус аграрної області країни.

За високі досягнення не поскупилися на нагороди Президент країни, прем'єр-міністр, міністерство аграрної політики та обласна влада. На сцену за відзнаками та грамотами виходять і керівники сільськогосподарських підприємств і прості доярки та механізатори. Отримав свою нагороду і фермер зі стажем зі Здолбунівщини Олександр Лапчук. Каже, нагороди це добре, втім кращою відзнакою була б підтримка селян державою.

Обласна влада свою підтримку селянам гарантує. Адже добре розуміє, що Рівне нщина суто аграрна область, яка немає майбутнього без сільського господарства. Більше того саме наша сільськогосподарська продукція може стати в майбутньому екологічною візитівкою України в Європі.