Без білих плям та чорних дір. Такою є історія Незалежної України братів Капранових. У Рівному відомі українські видавці та письменники презентували першу "Мальовану історію Незалежності України", знайомитись з якою можна без заспокійливого, як запевняють самі автори. Яка ж вона історія, легка для сприйняття, відтепер знають і наші журналісти.

Презентацію книги "Мальована історія незалежності України" українські письменники та видавці - брати Капранови розпочали музичними композиціями у стилі «кобза-реп».

На захід завітали не лише дорослі, а й діти, які полюбляють історію.

Не для всіх школярів історія є улюбленим предметом і часто через те, діляться самі учні, що подача матеріалу у підручниках важка для сприйняття.

Аби таких проблем у дітей не виникало брати Капранови ще два з половиною роки тому розпочали роботу над "Мальованою історією незалежності України". Допомагали їм історики та філософи, а ілюстрації готували шість художників з різних областей України. Модних екстравагантних теорій чи історичних відкриттів у книзі не знайти, це не художня література. Доробок побудований виключно на фактах, які підтверджені першоджерелами.

Написали історію України брати Капранови для дітей, але так, щоб її прочитали і дорослі.

На них закарбована історія нашої країни від найдавніших часів, і до здобуття Україною незалежності.

Нині брати Капранови розмірковують про співпрацю з книгарнями України, аби мальовану історію Незалежності України змогли прибдати усі охочі діти та дорослі нашої країни.