Студенти Рівненщини розповіли голові обласної державної адміністрації про власні проекти. Зустріч Василя Берташа з лідерами студентських організацій області відбулася вже вдруге. Очільник Рівненщини приймав молодь за чашкою чаю. Цього року формат зустрічі дещо змінився. Влада сприяє реалізації громадських ініціатив в життя. Як саме, дивіться у наступному сюжеті.

Двадцяти однорічний студент "Острозької академії" Ігор Штельмах з головою Рівне нської обласної державної адміністрації зустрічається вже вдруге. Минулоріч запропонував власний проект - "Молодіжний форум", який успішно втілили в життя. Цього року студент до зустрічі з Василем Берташем також підготувався. Пропонує керівнику ОДА проект інвестиційного фонду підтримки молодіжного бізнесу.

Ігор Штельмах в деталях розповідає про всі нюанси проекту. Василю Берташу ідея хлопця сподобалась. Каже, підтримка студентів це одне з завдань, які ставить Президент України перед головами обласних державних адміністрацій.

Василь Берташ запевняє, складатиме список підприємців, які можуть вкласти гроші в цей проект. Також пообіцяв дати розпорядження відповідним профільним структурам, аби ті детально вивчили перспективи студентських ідей.