Оновлять і осучаснять улюблені місця відпочинку рівнян. У планах міської влади будівництво дитячого ігрового майданчика у парку Слави, зведення кількох атракціонів у парку на Ювілейному та масштабні реконструкції у парку Шевченка.

Не мають де пограти в шахи у холодну пору рівняни, які збираються в парку Шевченка, аби потренувати мізки. Чоловіки вже не перший рік приходять за ці столики. І кажуть, що їм соромно за обласний центр, який напевно єдиний в Україні не має приміщення для шахового клубу.

Підтримує земляка інший Микола і звертає увагу на те, що навіть за наявними столиками сидіти у дощову погоду неможливо.

Мами з дітьми, яких теж у парку чимало, мають інші клопоти. Якщо майданчик з гойдалками для маленьких рівнян таки облаштували, то про вбиральні не подбали.

Молоді ж не вистачає сучасних розваг, якісного звуку і сцени, де могли б відбуватися концерти. Існуючий у парку літній майданчик вже пережив свої найкращі роки, адже його збудували понад 50 років тому.

Міська влада про проблеми парку знає і навіть обіцяє відремонтувати найбільш проблемні місця. Однак, коли це станеться, поки невідомо.

Помилуватися сучасним ландшафтним дизайном у центрі парку рівняни зможуть наступного року, обіцяє міський голова. Вже є фірма, яка виконає необхідні роботи. Якщо відвідувачам і чиновникам ці зміни сподобаються, то осучаснять увесь парк культури і відпочинку імені Шевченка.