Уявіть собі, що навпроти вікон спальні вашої дитини, або стареньких бабусі чи дідуся, майже щоночі, під ранок, під'їжджають здоровенні фури і розвантажують те, що привезли в продуктовий супермаркет. Тоді ви поспівчуваєте жителям будинку №3 по вул.Короленка та сусідніх з ним, які мають таку "радість" у себе перед вікнами постійно (будильник для них-зайва річ).

Можливо, вони не знають, що подавши на цей супермаркет до суду - виграють його, найімовірніше. Бо законодавчі норми говорять дуже конкретно: згідно з п. 55 розділу V Санітарних правил для підприємств продовольчої торгівлі N 5781-91 від 16.04.91 СанПиН 5781-91 (із змінами згідно Постанови Головного державного санітарного лікаря України N 2 від 23.01.2006 р.) (далі СанПиН 5781-91) не дозволяється провадити завантаження товарів з боку двору житлового будинку, де розташовані вікна та входи до квартир.

Завантаження слід виконувати з торців житлових будівель, які не мають вікон; з-під підземних тунелів; з боку магістралей, при наявності спеціальних приміщень для завантаження.

Детальніше можна прочитати тут - http://boritesia.blogspot.com/p/blog-page.html

Чи не знав цього проектант, який робив проект реконструкції? Думаю, що знав.

Чому ж перетворив життя цих рівнян в нічне жахіття?

pic

pic

pic