Урочистості відбулися в рівненському музично-драматичному театрі. На святкування з'їхались поважні гості з багатьох країн світу. Привітав вищий навчальний заклад з ювілеєм і телеканал Рівне 1.

За двадцять років діяльності Міжнародному економіко-гуманітарному університету імені академіка Степана Дем’янчука є чим гордитися. За цей час вищий навчальний заклад підготував понад 25 тисяч висококваліфікованих спеціалістів, які отримали дипломи державного зразка. Також Вуз співпрацює з провідними університетами Угорщини, Польщі, Бельгії, Словаччини, Білорусі, Німеччини та інших країн. Проте, шлях до визнання був непростим зізнається ректор МЕГУ.

Голова Рівне нської обласної державної адміністрації переконує, допомагав МЕГУ у своєму становленні. Сьогодні Василь Берташ кращих викладачів вузу відзначив почесними грамотами та подяками.

На урочистостях численні делегації з вузів інших країн вітали Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука з двадцятиріччям. Свій подарунок МЕГУ підготував і перший місцевий.

Тож вже найближчим часом на телеканалі Рівне 1 дивіться програму "На часі" за участю ректора МЕГУ Анатолія Дем'янчука.