Тітушки тепер у Рівному. З ними віч-на-віч зустрілися жителі Басівкута, котрі майже 2 роки захищають землю біля своїх будинків від будівництва автозаправної станції. Люди переконані, що власники ділянки отримали її незаконно і відстоюють своє право на спокійне життя та чисте повітря. Щоб уберегтися від небажаних сусідів басівкутівці щодня і щоночі чергують у спеціально облаштовану наметі. А цими вихідними їм довелося захищати свою правду фізично. На майданчик приїхали люди в будівельних спецівках. І протистояння стало силовим.

Так почався ранок суботи для мешканців Басового кута. Невідомі у спецодязі приїхали двома мікроавтобусами, а на вантажівці привезли будівельні матеріали. Першою чужинців о сьомій ранку помітила Ольга Гудько. Це якраз був час її чергування. Розповідає, що люди, які зібралися захищати землю, не давали будівельникам вбити кілки, розкласти дошки та залити бетон.

Потерпілу зі струсом мозку завезли у міську лікарню. А на місці лишилися правоохоронці. З'ясовувати обставини події. За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження.

Мешканці Басового кута налаштовані домогтися заборони будівництва автозаправної станції під їхніми вікнами.

А поки що люди посилено охоронятимуть земельну ділянку. На Басовому Куті переконані, що ця атака була першою, та не останньою.