Визначали сильніших у настільному тенісі цього тижня на рівні обласного центру. Чемпіонат міста в залік спартакіади на два дні перетворив спортзал водного університету в центр тенісних баталій.

Чемпіонат міста з настільного тенісу щороку набирає оберти. Ці змагання йдуть у залік спартакіади, яка потроху підходить до свого логічного завершення. Тому саме зараз боротьба у загальному заліку напружена. Відповідно команди на участь зголосилися охоче.

Всього у чемпіонаті міста зголосилося взяти участь 22 команди. Більше сотні спортсменів впродовж двох днів заполонили спортзал університету водного господарства. Серед учасників є і вже досвідчені тенісисти. Їх присутність тільки підвищує рівень змагань

У нелегкій боротьбі серед підприємств, установ та організацій перше місце на змаганнях виборола команда МЕГУ, другий НУВГП. І бронзові нагороди здобуло обленерго. Серед же вишів 1-2 рівнів акредитацій найсильнішою виявилася команда технічного коледжу. Срібло в музучилища. І бронзові нагороди дісталися Автотранспортному технікуму.