Відкритий турнір з баскетболу приймала цього тижня обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву. Аби перевірити готовність місцевих спортсменів до майбутніх змагань сезону організатори запросили до Рівного не тільки представників області. Змагались тут баскетболісти і з Білорусі.

Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву постійно проводить відкриті турніри. Запрошують пограти сюди не тільки вихованців закладу, а і юних баскетболістів із інших регіонів. Роблять це з одною метою.

Змагалися впродовж трьох днів у Рівному хлопці та дівчата 2002 року народження. Боролися за медалі спортсмени із Львова, Волині, Березного та Рівне нського району. Родзинкою ж спортивного свята стала участь у змаганнях білоруської команди із Бреста.

У підсумку серед хлопців найкращу гру показала команда із Львова. Серед дівчат золоті нагороди завоювали гості із Бреста. А у рівненських команд два срібла. Окрім того найкращими гравцями турніру визначили Вадима Щербатого та Владиславу Кібу.