Четвертий міжнародний турнір з волейболу присвячений пам’яті Олександра Тимчака на три дні зібрав кращі юнацькі команди України в Рівному. Ці змагання дозволяють не забути прославленого тренера який жив і працював у місті. Для деяких учасників цей турнір є чудовою можливістю побачити свою команду в дії. Для рівнян же перемога тут була принциповою.

Олександр Тимчак впродовж 40 років пропрацював на спортивній ниві Рівне нщини. За цей час він підготував чимало спортсменів. Нині ж, його сини спортивними змаганнями продовжують справу батька

Позмагатися на три дні до Рівного завітали команди із Нетішина, Новоград-Волинського, Кіровограда, Житомира. Представлений на турнірі був і обласний центр двома командами. Статус міжнародних змаганням присвоїла команда із білоруського Гродно. Для них турнір в Рівному це чудова можливість перевірити готовність команди до старту у білоруському чемпіонаті.

За підсумком трьох ігрових днів серед дівчат найкраще зіграла команда із Новоград-Волинського. Срібло у Нетішина і бронзові нагороди у команди Рівного. Серед хлопців же сильнішими виявилися рівняни. Нетішин тут другий і бронзові нагороди поїхали до Кіровограда.