Сьогодні, 30 жовтня, до прокуратури Рівненської області надійшла інформація про те, що 27.10.2013 на території аеродрому "Воронів" Рівненського авіаційно-спортивного клубу розбився літак. Внаслідок аварії постраждав пілот, проте керівництво Рівненського АСК про подію замовчує.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області, було негайно організовано перевірку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група з числа працівників прокуратури та міліції.

У ході огляду території аеродрому правоохоронці дійсно виявили в одному із ангарів пошкоджений літак "Вілга-35а", який належить Рівне нському авіаційно-спортивному клубу.

Прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 1 ст. 281 КК України за фактом порушення правил повітряних польотів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено лінійному відділу на станції Рівне УМВС України на Львівській залізниці.

Проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, у "Народному репортері" з'явилося фото та повідомлення про те, що начебто минулих вихідних біля Рівного розбився літак.

Доки у обласній прокуратурі почали перевіряти інформацію про падіння літака, на аеродромі заявили, що літак біля Рівного не розбився, а просто невдало приземлився.