Красуні з пелюшок. Юні рівнянки змагатимуться за звання "Міні-міс Рівненщина 2013" вже у грудні. На другий регіональний дитячий фестиваль краси та таланту беруть дівчаток віком від 4 до 14 років. І хоча поки невідомо імена конкурсанток, на кастингу вони привертають уваги організаторів співами, танцями і декламуванням віршів.

На звання "Міні-міс Рівне нщина" претендуватиме два десятки талановитих та чарівних дівчаток Рівне нщини. Під час двох кастингів організатори конкурсу вже відібрали кандидатур для участі у фінальному шоу. Хоча кастинги ще тривають. У відборах проявити свої здібності можуть дітки з усієї області. І хоч це конкурс краси, велику увагу організатори звертають на таланти дівчаток.

На кастингу красуні стараються як можуть, розповідають про себе а дехто й демонструє свої вміння. Маленька Юліана в свої чотири роки зовсім не боїться журі і впевнено співає пісеньку.

Матусі як могли підтримували зовсім юних претенденток на титул "Міні-міс Рівне нщина", аби ті не розгубилися та якнайкраще презентували себе на кастингу. Адже, крім краси і таланту сцена вимагає ще впевненості в собі.

Котра із маленьких красунь виборе головний титул стане відомо 22 грудня, коди і відбудеться фінал шоу. На конкурсанток традиційно чекає фотосесія, а на переможницю - можливість представляти Рівне нщину на Всеукраїнському конкурсі.