Натуральне хутро, вишиванки та непередбачувані силуети - такі тренди запропонували рівнянам у восьмому сезоні модної події Fashion Time. Відвідувачів запросили відвідати Японію, та перенесли у дикий світ природи, де панували хижаки.

Восьмий сезон модної події тривав три дні. Перші два дні були експериментальними. Глядачам показали вже улюблені роботи рівненської майстрині Зої Романової, та колекції студентів- дебютантів. Наймолодші вихованці школи моделей перевтілились у японців, у такий спосіб нагадали: час - це гроші. У третій день відбулося фінальне шоу. Свої нові колекції привезли дві дизайнерки зі Львова. Напередодні їх також демонстрували на Львів Фешн Вік. Дівчата кажуть, рівень події у Рівному вражає.

Кожна колекція - це ціле театральне дійство. Цього разу на подіум у ролі моделей організатори запросили професійних танцівників. Вони і гостей розважали, і демонстрували колекцію хутра та шкіри харизматичного рівненського дизайнера Фелікса Родіонова.

Потішили новинками сезону і постійні резиденти модного дійства. Акцент знову роблять на ділових костюмах, сукнях. Для молоді і пропонують яскраві барви у поєднанні з незвичними формами.