Дві нові окраси міста з'явилися у Сарнах. У райцентрі встановили металевого "весільного" метелика та міні-копію Ейфелевої вежі.

Ейфелеву вежу Сарнам подарував генеральний директор ТзОВ "Завод металевих виробів" Андрій Циганенко. До неї лише підлаштували бетонну опору. А металева конструкція у вигляді метелика з'явилася у місті завдяки приватному підприємцю Миколі Канському.

За словами міського голови Сарн Сергія Євтушка, для метелика вже вигадали цілу легенду. Квітка, на яку сів цей Метелик, - розквітла. Так має розквітнути і сімейне життя молодят, що у день весілля доторкнулися до Метелика.

Наразі для міні-Ейфелевої вежі планують ще зробити підсвітку, а до Метелика викладають бруківку.

Єдине, за що хвилюється Сергій Євтушок, аби чергові вандали не добралися до споруд.

- Образливо і сумно навіть подумати, що у когось підніметься рука зіпсувати те, що стало окрасою міста. Якось спостерігав картину: спочатку біля Метелика фотографулася пара молодят. А відразу після них на нього видерлися дружби і щосили почали гойдатися. Хіба так можна? Звісно, що з таким відношенням ці конструкції не зможуть довго вистояти. Хотілось би, щоб люди з більшою шаною ставилися до того, що робить наше місто гарнішим. - констатув Сергій Євтушок.

pic

pic

pic

pic

pic

pic