Відкривали цього тижня великий баскетбольний сезон. Виступи розпочав рівненський «Пульсар». Першу гру рівняни грали у Кубку України проти львівської «Політехніки-Галичини». За давніх часів цей матч можна було назвати західноукраїнським дербі. Нині ж це була не битва. А радше покарання за неправильну поведінку. Про це свідчить рахунок. Програш рівнян з відривом майже в 50 очок.

Рівне нський «Пульсар» закінчив виступи у минулому чемпіонаті вищої ліги на 5- му місці. Відкривати ж новий сезон довелось з Кубкових ігор. Жереб першим суперником місцевої команди послав львівську «Політехніку-Галичину» - команду суперліги. Тож рівнянам довелось не солодко.

У перші половині матчу «Пульсар» таки зумів протистояти серйозному супернику. Два періоди рівняни завершили з відставанням лише у 13 очок. Натомість у двох наступних чвертях львів’яни заграли активніше. Протиставити досвідченим гравцям місцева команда нічого не змогла і у підсумку переконлива перемога гостей з рахунком 100-53. Не зважаючи на поразку у першій грі, наставник рівнян на сезон стандартно завдання тримає одне - отримати якомога більше перемог.

Матч відповідь «Пульсар» зіграє 30 жовтня у Львові. У чемпіонаті ж вищої ліги рівняни стартують найближчої неділі. На домашньому майданчику місцева команда прийматиме дубль БК «Київ».