Викачати завдання у мобільний й готуватися до ЗНО. Директор Львівського центру оцінювання якості роз'яснила освітянам Рівненщини особливості проведення тестування у 2014 році. До незалежного оцінювання радить готуватися уже, а ще перевірити себе на пробному тестуванні.

Реєструватися на пробне тестування, закликає директор Львівського центру оцінювання нинішніх 11-класників. Не пошкодувати 89 гривень, стільки коштує іспит у березні, і перевірити свою готовність до ЗНО.

Допоможе підготуватися і до пробного тестування у березні, і до незалежного зовнішнього оцінювання у червні тренувальне он-лайн тестування та спеціальна програма для мобільного. Якщо виникають запитання, відповіді можна знайти у тематичних куточках у кожній школі, пояснюють представники центру якості оцінювання.

Нинішнім 11-класникам радять бути готовими до конкуренції. Щороку на ЗНО реєструється все більше випускників минулих років.

Реєстрація на пробне тестування триватиме протягом листопада. А вже у січні-лютому подавати заявки модна буде не ЗНО. Відкладати реєстрацію на останній день освітяни не радять.