Відкривати власну справу у Рівному два дні вчили студентів та вже діючих бізнесменів. Понад чотири десятки учасників разом з досвідченим тренером розбирали бізнес-ідеї, писали бізнес-план, продумували стратегії розвитку. Про секрети успіху у бізнесі - далі.

Більшість слухачів тренінгу уже діючі підприємці. Тренер заходу Віктор Голуб розповідає, намагався за два дні донести до них головну ідею - бізнес має бути продуманим. Саме тоді є шанс на успіх.

Третій рік займається власним бізнесом Віктор Долінський. Спочатку торгував, потім перейшов у юридичну сферу. Каже, як діяти у правовому полі та не помилитися - ось знання, яких сьогодні бракує українським бізнесменам.

Тренінг "Школи бізнесу" про те, як розпочати власну справу тривав 2 дні - 22 та 23 жовтня. Якщо перший день був більш теоретичним, то другого, переночуваваши з почутим, слухачі прийшли захистити свою бізнес-ідею та перенести її у площину реальності. За словами тренера, який оцінював результат роботи своїх учнів - більшість з них мають шанс на успіх у бізнесі. А подібні тренінги у Центрі сприяння бізнесу проводитимуть іще.