Всі ці роки рівненські спортсмени дарують вболівальникам перемоги. За видовищністю це вид спорту посідає одне з перших місць. Відсвяткувати знакову дату зібралося чимало спортсменів. Серед них були як ветерани так і ті, що тільки починають сходження на «спортивний олімп».

Шістнадцять років тому Рівне вперше побачило регбі. Тоді новий вид спорту для обласного центру викликав чимало подиву. Перший матч місцеві спортсмени зіграли проти ветеранів спорту із Львова. Від п невпевнених кроків рівненські спортсмени пройшли шлях до успішних виступів на Всеукраїнському рівні.

Відсвяткувати день народження регбі в місті вирішили по спортивному. Кубок Рівного зібрав чотири команди – РК «Рівне », РК «Юніор», РК «Связі» та РК «ДЮСШ №4». Спочатку змагалися вони між собою за медалі у регбі-7, де переможцем став фаворит РК «Рівне ». Потім же чотири команди об’єдналися в дві і подарували вболівальникам справжнє свято - регбі-15.

Організатори кажуть, що такі змагання можуть стати хорошою традицією в майбутньому.

Окрім нагородження кубками та медалями, відзначено було і окремих гравців, які зробили вагомий внесок у розвиток регбі Рівного за останні шістнадцять років. А наступної осені організатори пообіцяли святкування дня народження цього виду спорту в місті повторити.