МФК «Кардинал» відіграв черговий тур Екстра-ліги. Боролися за очки рівняни на виїзді у Хмельницьку проти тамтешнього «Спортлідера». Не зважаючи на ряд проблем у команді, кардиналівці в нелегкі боротьбі таки зуміли перемогти і покласти у скарбничку першу перемогу у сезоні.

Після прикрої поразки на домашньому майданчику від «Єнакієвця» рівнянам потрібна була психологічна реабілітація через перемогу. Шанси на це , і доволі великі «Кардинал» мав у Хмельницьку. «Спортлідер» минулого сезону показував далеко не найкращу гру. Тож рівне по суті було фаворитом зустрічі.

Матч розпочався відразу на великих швидкостях, адже обом колективам потрібно здобувати очки. Перший тайм був сповнений цілого ряду гострих атак. Але жодна з них успіхом не увінчалася. Відпочивати команди пішли за рахунку 0-0. Одразу ж після перерви Кардинал зумів відкрити рахунок. Відзначився Віталій Танський. Хмельниччани ж вже на 29-й хвилині забивають гол і знову нічия. Пізніше свою команду вперед виводить Сергій Піддубний, який влучно пробив у шістку. Аби відігратися хмельниччани почали гру з п’ятим польовим. Тактика себе на виправдала. Замість забивати «Спортлідер» пропустив ще два м’ячі. Втім на останніх секундах «Кардинал» таки пропустив, але особливого значення для підсумку матчу гол не мав. 4-2 і перша перемога «Кардиналу» у сезоні.

Після перемоги у Хмельницьку «Кардинал» піднявся на четверту сходинку турнірної таблиці. А наступний матч рівняни зіграють у Луганську, проти тамтешнього «ЛТК».