Цього тижня відкрили сезон юнацького баскетболу у Рівному. Чемпіонат області приймав обласний центр. Дванадцятирічні спортсмени боролись по серйозному – на кону були місця у збірній області.

На юнацьких чемпіонатах області з баскетболу завжди точиться серйозна боротьба. Змагаються хлопці за місця у збірній команді, яка пізніше представлятиме Рівне нщину на Всеукраїнському рівні. Відкрити сезон серед молодих спортсменів вирішили з юнаків 2001 років народження. Тут сильних команд та гравців вистачає.

У заганяннях взяло участь чотири команди. Дві з них представляли обласний центр. Інші захищали честь Здолбунова та Острога. Учасників мало бути більше, але декілька команд відмовились через непередбачувані обставини. Раніше змагання проводили в травні. Нині ж перенести дату змагань вирішили задля того, аби відібрати найкращих спортсменів.

У підсумку золото на змаганнях виборола команда із Рівного. Срібло у Острога і бронза відправилась до Здолбунова. А нова сформована збірна команда області розпочне боротьбу у Всеукраїнській баскетбольній лізі вже в листопаді.