Рівняни демонструють стабільність підсумували у реєстраційній службі Рівненської області. Рівненщина залишається в лідерах де рівень народжуваності перевищує смертність. Та й кількість шлюбів тримається приблизно на одному рівні. Однак все більше рівнян одружуються з іноземцями. Як змінилася робота реєстраційної служби цьогоріч фахівці і нам розповіли.

Цьогоріч реєстраційна служба Головного управління юстиції у Рівне нській області розширила перелік своїх функцій. Відтак, фахівці нагадують підприємцям - термін зміни КВЕДів знову закінчується. Лише 40 % підприємців Рівне нщини внесли відповідні зміни, тому просять не зволікати. Чимало запитань виникало в рівнян щодо реєстрації нерухомого майна.

Реєстратори кажуть, їхня робота постійно змінюється, це залежить від законодавчих актів. Окремі пункти спрощуються, наприклад щодо реєстрації дітей.

Аби уникнути черг у реєстраційних пунктах запровадили електронну систему реєстрації на прийом.

Про свою роботу,та зміни в законодавчих актах реєстратори повідомляють на власних інтернет-сайтах, та у соцмережах. Усе задля людей, аби їм було простіше планувати свій робочий час.