Нарешті великий фут зал добрався і до Рівного. Першу домашню гру в цьому сезоні провів МФК «Кардинал». До цього рівняни вже встигли завоювати провести два матчі і здобути дві нічиї. На домашньому ж майданчику їм довелося зустрітися із нинішнім лідером, який поки не знає поразок – «Єнакієвцем».

Через дві виїзні нічиїх проти нелегких суперників, місцева преса охрестила «Кардинал» грозою авторитетів. «Єнакієвець» же до Рівного приїхав одноосібним лідером Екстра-ліги.

На перших хвилинах матчу «Кардинал» активно пішов у наступ, але фортуна на домашньому майданчику від рівнян відвернулася. На шостій хвилині Віталій Танський випадково пасує на одного із нападників «Єнакієвця» і останній відправляє круглого у ворота. Через чотири хвилини у воротах рівнян опиняється другий гол. Цього разу відзначився бразильський легіонер Тіагу.

Після пропущених м’ячів кардиналівці запалу не втратили і ще до перерви зуміли зрівняти рахунок. Спочатку гол забиває граючий тренер Сергій Піддубний. Потім же Віталій Танський зрівнює рахунок. Тож на відпочинок команди пішли за нічиєї 2-2.

У другій половині гри дедалі більше було помітно, що рівненська команда підсіла фізично. Через відсутність достойних замін гравцями. Натомість у «Єнакієвця» висококласних футболістів вистачало, що і дало свої плоди. Гості зуміли ще двічі забити. І у підсумку перша цьогорічна поразка «Кардинала».

Нині «Кардинал» перебуває на передостанній, шостій сходинці чемпіонату. А наступний поєдинок рівняни проведуть вже на виїзді у Хмельницьку проти тамтешнього «Спортлідера».