На два дні стадіон «Авангард» заполонили бігуни та стрибуни. Чемпіонат міста з легкої атлетики приймала центральна спортивна арена. Показати спортсменам всі свої вміння дозволила і погода. Сухі бігові доріжки та висока температура повітря сприяли справжній боротьбі, яка розгорнулася на бігових доріжках.

Чемпіонат міста з легкої атлетики повинен був відбутися ще у травні цього року. Через несприятливі тодішні погодні умови змагання вирішили перенести на пізніший термін. Організатори кажуть, що турнір від цього не програв. «Бабине літо» яке нарешті прийшло, дозволило спортсменам показати непогані результати.

Чемпіонат міста проводився в залік міської спартакіади серед вишів та трудових колективів підприємств. Більше трьох сотень спортсменів впродовж двох днів бігали, стрибали та метали снаряди. Серед учасників були тут і вже імениті атлети. Так, Олена Колесниченко, бронзова призерка юнацьких олімпійських ігор захищала честь свого університету. Не обійшлося і без сюрпризів. Олена замість улюбленої дистанції бігу на 400 метрів з бар’єрами обрала біг на 800.

У підсумку найкращими виявилися бігуни із МЕГУ. Срібні нагороди завоювали атлети із НУВГП. І бронза у ще одного рівненського вишу – РДГУ.

А у спартакіаді міста спортсменам залишилось здолати ще чотири етапи – шахи, настільний теніс, армспорт та баскетбол.