Вихованці бійцівського клубу «Праджат» знову повернулися з медалями. Минулого тижня четверо спортсменів відправилось на відкритий чемпіонат Львівської області з кікбоксингу. Оскільки праджатівці вивчають тайський бокс, то і виступали вони у розділі К-1, де дозволено бити колінами. Успіх рівнян говорить сам за себе – 3 золота та одна бронза.

Бійцівський клуб «Праджат» останнім часом активізувався на спортивних аренах України. Зовсім недавно на Кубку світу у Львові рівняни тріумфували. І от знову ж у місті лева праджатівці отримали чергові перемоги. Секрет успіху місцевих спортсменів простий, каже очільник федерації тайського боксу.

До Львова поїхало четверо спортсменів. У підсумку вони завоювали три золота та одну бронзу. Один із тріумфаторів змагань, Дмитро Якимчук за два дні до турніру зганяв вагу аби потрапити у свою вагову категорію. Всьому причина була зайнятість на роботі. Втім вдало виступити йому це не завадило. Він провів він один поєдинок. А на фінал його суперник виходити відмовився через хворобу.

А от Андрій Книш виступав у категорії 85 кілограмів. Там у нього був всього лише один суперник. І єдиний матч і став фінальним. Хоча боротьба була нелегка, але рівнянину вдалося нокаутувати суперника.

Після вдалого виступу у Львові рівняни тренуватися не припиняють. Вже 19 жовтня вони відправляться на відкритий чемпіонат Івано-Франківської області. А в листопаді праджатівці планують попасти в Омськ на Кубок Слов’янської співдружності.