Самовільне захоплення міських земель не минає безкарно для підприємців порушників. Першою ластівкою у боротьбі за відновлення справделивості стали альтанки біля ресторану Ліон. Далі підприємці самотужки демонтували кіоск на одній з центральних вулиць Рівного - Словацького. До тих, хто так і не наважився забрати своє майно з захопленої землі - сьогодні, 10 жовтня, застосували силу.

Продуктовий кіоск на вулиці Мірющенка 60, - один з п'яти обраних депутатами Рівне ради на демонтаж. Представниця власника - у розпачі. Не може змиритися із рішенням депутатів.

Спеціальна комісія проводить своє засідання просто неба. Усі ще раз чи не одноголосно підтверджують - кіоск треба знести. ЖІнка благає про відтермінування. Проте, марно. За демонтажем зацікавлено спостерігають студенти водного університету. Кажуть, коіска шкода.

Подейкують, саме дирекція ВИШу неодноразово просила забрати цей кіоск з території. Бо, кажуть, торгували тут не лише соками, а ще й пивом та цигарками. Весь крам, що був у середині зараз описують та вантажать на автівку. Разом із самою тимчасовою спорудою їх відвезуть у трест зеленого господарства. Там доброо перебуватиме доти, поки власник їх не забере та не відшкодує утримання його майна.

Сумний кіоск із написом "Пробач мене" відривають від землі і переносять на вантажівку. Депутати кажуть, така процедура чекає на всі незаконні тимчасові споруди у РІвному. А їх нині на обліку комісії вже близько 120.

Воюватимуть депутати із черепашками та гаражами, які самовільно встановлені на міській території. А наступним показовим демонтажем обіцяють потурбувати кіоск з ремонту взуття на вулиці Парковій. Він нині стоїть порожній і занедбаний.

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic