У кінотеатр всім класом і навіть школою. Після уроків 600 учнів дізналися про легендарного українського циркового силача початку минулого століття Івана Фірцака, більш відомого під прізвиськом Сила. За основу творці фільму Віктор Андрієнко та Ігор Письменний узяли повість українського письменника Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу».

Про силу й правду нині показали 9-ти та 10-тикласникам рівненських шкіл. 600 учнів до кіноцентрів прийшли хто після уроків, а кого й з останнього відпустили. Усе заради першого молодіжного художнього фільму Незалежної України відзнятого за державні гроші "Іван Сила".

Півторагодинну кінострічку чемно відсиділи не усі школярі. Хто ж переглянув увесь кінофільм, тепер готові поділитися враженнями й обговорити.

У кінотеатрах Рівного фільм у прокаті уже тиждень, щоправда, він не популярний. У зал на 300 місць продають по 5 квитків.

Відсьогдні з'явився у розкладі ще один сеанс, за 15 до опівночі. Кінострічку "Іван Сила", переконані освітяни, варто переuлянути кожному. Це вони ініціювали масовий перегляд для школярів.

У п'ятницю "Івана Силу" покажуть ще сотні рівненських школярів.