Кращі більярдисти області визначали між собою кращих. Регіональні змагання проходили у дисципліні «вільна піраміда». Цей вид російського більярду є найпопулярнішим серед усіх верств населення. За столами бороли з чемпіонство як досвідчені спортсмени так і молодь.

У російському більярді є три основних дисципліни – динамічна, комбінована та вільна піраміди. Саме остання є найпопулярнішою серед населення, тому з цієї дисципліні і вирішили провести обласні змагання. Новообраний голова федерації турнір проводив по старому зразку, втім на майбутнє в нього грандіозні плани.

Позмагатися за обласне чемпіонство зібралося більше двох десятків учасників із Рівного, Костополя, Сарн та Кузнецовська. Змагання носили статус відкритих, тому тут можна було побачити і спортсменів з Нетішина. Змагалися за медалі як молоді спортсмени так і справжні метри рівненського і Всеукраїнського більярду. Для них це не просто змагання, а спосіб передати знання молодому поколінню.

У підсумку золоту медаль на чемпіонаті області виборов костопільчанин Юрій Глудик. Срібло за Миколою Майстровим. І бронзові нагороди до своїх скарбничок поклали Дмитро Небувайло та Анатолій Крижановський.

А вже за місяць кращі більярдисти регіону знову зійдуться за столами аби визначити найкращих гравців вже у дисципліні «комбінована піраміда» як в народі називається просто «москвічка».