МФК «Кардинал» продовжує радувати своїх вболівальників. Вихідними рівняни відправились до Івано-Франківська де повинні були зустрітися із тамтешнім «Ураганом». Бразильські легіонери, члени збірної. Все це чекало там на місцеву команду. Але кардиналів ці зуміли вистояти і таки поклали ще одне очко у скарбничку команди.

«Кардинал» проти одного із фаворитів цьогорічного чемпіонату, Івано-Франківського «Урагану», вийшов трохи у кращому стані, аніж тиждень тому. До складу повернувся Сергій Тригубець, який після дискваліфікації просто рвався у бій.

У першому таймі господарі майданчика по праву постійно пресингували. Кардиналвці часто відповідали гострими контратаками, які по позиціях гравців були більш не безпечними аніж в ураганівців. І як наслідок такої гри на 16-й хвилині рівняни першими відкривають рахунок. Артем Фаренюк вийшовши вперед по правому флангу, передав м’яча Андрію Чернієнку наліво і останній закотив кулю у ворота.

У другому ж таймі рівняни продовжили ускладнювати житя «Урагану». Втім м’яч вперто не залітав у ворота. Натомість господарі моментів підходячих для голу багато не створили. Але зрівняти рахунок їм таки вдалося. На 27 хвилині успішна комбінація франківців, і рахунок 1-1. Після цього «Ураган» захопив ініціативу. Збити ж її допомогло рішення Сергія Піддубного вивести поле п’ятого польового за кілька хвилин до закінчення гри. При високій активності футболістів обох команд голів більше не було. Рахунок так і залишився незмінним 1-1.

У підсумку на рахунку «Кардинала» друга виїзна нічия і здобуте друге очко у чемпіонаті. Наступний поєдинок рівняни проведуть на домашньому майданчику. В гостях прийматимуть «Єнакієвець» із Єнакієво.