Повернутися в дитинство, водночас і в літо пропонує рівнянам фотохудожник Олег Жилін. Свою чергову виставку він присвятив власним дітям та своїм спогадам, про найчарівніші часи життя. Пірнути в них зможуть усі охочі, завітавши до фотогалереї Час.

Олег Жилін із гордістю показує свою нову камеру. Саме нею майстер зробив світлини, які сьогодні виставив на огляд рівнян. Виставка "Повернення у дитинство" налічує понад 6 десятків робіт. Це портрети, жанрові знімки та улюблена фотографом макрозйомка. Ось цю пташинку Олег знімав під час сільськогосподарських робіт. Каже, що під час польової фотосесії встиг із нею навіть потоваришувати.

Квіточки, комашки, бабки та навіть красуня-жаба, що ніби чекає на свого принца. А цей кіт приковує увагу своїм злодійкуватим поглядом. На інших світлинах - вже людські емоції. Щасливе дитинство у рухах, посмішках та спокої. Цікаві миті Олег відловлював на Рівне нщині , у Львові та в Одесі. У всіх роботах, каже майстер, є частина його світогляду та сприйняття реальності. Головне, запевняє Олег, це знайти саме той ракурс, який зможе зацікавити глядачів та відірвати їх від мирських проблем.

І таку чудову нагоду дає усім відвідувачам фотовиставки Олег Жилін. Він впевнений, поринути в дитинство зможе кожен охочий, адже вхід на виставку безкоштовний. А працюватиме вона до 25 жовтня.