Всеукраїнський день дошкілля відзначали у Рівному. У другому садочку відбувся святковий концерт «Світанкова райдуга дитинства» та виставка творчих надбань дітей і педагогічних колективів дошкільних навчальних закладів. А в ДНЗ № 28 сьогодні подвійне свято.

Шумна компанія трьохрічних дітлахів сьогодні у новій групі 28 садочку наводить свій порядок. Вони з цікавістю розбирають іграшки, подаровані міським головою на новосілля групи. Конструктори, ляльки, м'ячики. Трирічній Юлі найбільше сподобалось люстерко та щіточка. Вона сьогодні у групі - зірка. Бо вміє розказувати казочку про золоте яєчко.

Подобається в новій групі не тільки Юлі, але й її однокашниками, їхнім батькам, вихователям та міському голові.

А ситуація в місті з народжуваністю непогана, підтверджує головний освітянин.

Новостворена група розрахована на 33 дітей. До її відкриття готувалися майже рік. У ремонт колишньої шкільної спортзали вклали понад 130 тисяч гривень, 80 з яких з міського бюджету, а решта - спонсорські внески.

Меблі, посуд, ліжечка, постіль, санвузли - все новеньке, якісне. Діти раді, а міський голова занепокоєний. Каже, докладе зусиль, аби дітям було не тільки добре, але ще й тепло. Тому пообіцяв опалювальний сезон в садочках розпочати якомога швидше.