Принаймні, так стверджують місцеві підприємці. До того ж торгують вже не з землі, а з обладнаних кіосків. Коли у Рівному почнуть демонтувати незаконно обладнані споруди та як боротися з підпільною торгівлею?

Це вхід на ринок "Дикий". Йдучи через міст покупці навіть не здогадуються, що кіоски, які розміщені поруч з базаром, облаштовані тут незаконно. Принаймні, так пишуть у своїх численних відповідях на звернення профспілки підприємців речового ринку міські чиновники. Люди, які торгують законно обурюються, що вони повинні платити податки, а інші закони ігнорують.

У відповідях чиновники пишуть підприємцям, що пропонують включити незаконно встановлені кіоски до переліку об'єктів, які підлягають демонтажу. Для цього існує навіть спеціальна процедура.

Члени комісії розглянули діяльність вже 122-ох незаконно облаштованих кіосків, переконує міський голова Рівного Володимир Хомко.

Проте, коли саме зникнуть незаконно облаштовані кіоски на ринку "Дикому" міський голова поки сказати не може. Все залежатиме від подання комісії Рівне ради та погодження членів міськвиконкому.