Свою тринадцяту книгу презентував у Рівному землякам молодий та перспективний автор Макс Кідрук. Колеги запевняють, трилер "Твердиня" здатен підірвати розміряне життя та світогляд рівненських читачів адже вже з'явився на прилавках книгарень. Автор переконаний, його найбільше творіння варте уваги широкого загалу.

Йому лише 29. Він не мислить свого життя без подорожей та літератури. Завдяки цьому рівнянин Макс Кідрук вже відомий не лише в своєму рідному місті, але й в Україні та за її межами. 13 книг, 8 з яких - художні. Їхній перелік нині завершує новий роман "Твердиня".

Роман "Твердиня" подобається Максу та його друзям. Він великий за обсягом - майже 600 сторінок та захоплюючий за змістом. Написаний в улюбленому жанрі Кідрука.

Своєю творчістю Макс дивує українських читачів вже майже 10 років. Каже, що пише виключно реалістичні романи. З пригодами, проте, без прикрас та хеппі-енду. Новий роман- не виняток. В основі сюжету - пригоди п'ятьох студентів, що вирушають на пошуки міста-твердині в Перу. Роман вже розкуповують у книгарнях. У РІвному кажуть - молодь таки вміє читати.

Аби бути успішним, читати треба багато, каже Макс Кідрук. А тим, хто мріє про письменницьку ниву, радить читати не менше 100 книг у рік. Сам Макс на досягнутому не зупиняється, адже має у задумці матеріалу ще на 10 книжок. Наступна, що вийде з під його пера після "Твердині" буде техно-трилер "Жорстоке небо". Він присвячений небу та авіаторам.