Шістнадцять аматорських команд міста впродовж найближчих двох місяців будуть визначати з-поміж себе найкращих. Не обійшлося у цьогорічному турнірі і без змін. Замість звичного спортзалу в НВК №26, футболістам доводиться звикати до майданчика Текстильного технікуму. Більше про перші перемоги в "Бізнес-лізі" - у наступному сюжеті.

ершою грою у чотирнадцятому чемпіонаті став поєдинок між двома старожилами «Бізнес-ліги «ОГО» - «Епіцентром» та «Рівне 112». І хоча останніх можна вважати фаворитами змагань, але рахунок першими зуміли відкрити таки епіцентрівці. І хоча матч команда все таки програла, але це лишень початок, впевнений автор першого голу змагань Юрій Нікітюк.

Після першого матчу на глядачів чекало офіційне відкриття змагань. Привітати із стартом футбольного свята спортсменів завітав і головний організатор турніру – Віктор Данилов. Він побажав командам успіху у чемпіонаті. Засновник видавничого дому «ОГО» каже, що спортивних змагань у місті замало не буває.

У цьогорічному чемпіонаті «Бізнес-ліги «ОГО» зголосилося взяти участь шістнадцять команд. Свою прописку тут зберегли вже досвідчені команди, але не обійшлось і без новачків. Раніше вони себе не проявляли, тож про фаворитів говорити поки рано.

Змінилася і пр.описка чемпіонату. Замість звичного спортзалу 26-ї школи, футболісти грають у залі Текстильного технікуму. Гратимуть команди кожні вихідні аж до початку листопАда. Саме тоді пройде останній, 15-й тур змагань і стане відоме ім’я нового чемпіона «Бізнес-ліги «ОГО».