Графіті, фільми, фотоконкурси та петанк - все це пропонує французький альянс рівнянам протягом вересня.

Він називає себе райтером. Лазу - відомий у Франції та за її межами графітчик. Сьогодні він у Рівному представляє частину хіп-хоповської культури - мистецтво графіті. До нас приїхав у рамках Всеукраїнського туру на запрошення французького альянсу. Саме він завтра розпочинатиме вересень рідної культури у нашому місті.

Сам майстер прагне познайомитися ближче з українськими і зокрема рівненськими колегами, з якими і працюватиме завтра спільно над розписом стін.

Крім перфоменса майстра графіті рівнянам протягом французького вересня пропонуватимуть перегляд кінофільму, обговорення проблемних освітянських тем, заняття з французької мови для малюків, презентації навчальних програм. А для широкого загалу альянс разом із своїми партнерами планує долучити рівнян до популярної у Франції гри - петанку.

І без будь-яких вікових чи інших обмежень організатори французького вересня у Рівному запрошують всіх долучитися до фотоконкурсу під назвою "Я бачив Францію..у моєму місті" та вигравати цікаві призи й отримати задоволення.