Душа Сарненщини у вишиванках відтепер доступна і рівнянам. В обласній біблотеці відкрилася персональна виставка робіт поліської майстрині Надії Ліневич. Свої вишивані дітища - рушники, серветки та сорочки вона представила на оглядини усім шанувальникам вишиваного мистецтва.

Тиха та скромна жінка Надія Ліневич сьогодні ніяковіє. Вона не звикла до такої уваги, хоча свої роботи почала виставляти ще 20 років тому. Її вишиванки полонили серця шанувальників на міських, районних та обласних виставках. Нині ж вона вперше відкриває персональну виставку у Рівному.

Українські народні пісні тісно вплетені у вишивані роботи Надії Ліневич. В них душа майстрині та її мала батьківщина - Сарненщина. Жінка каже, вишиває з дитинства. Проте, основним це заняття стало вже після виходу на пенсію. Кожна робота для неї - не тільки важка праця, але й частинка душі та натхнення, каже майстриня. Тому й надалі планує не покидати свого улюбленого мистецтва.

Персональна виставка Надії Ліневич налічує білизько 60 робіт. А це вишиті рушники, чоловічі та жіночі вишиванки, серветки та нАволочки для подушок.

Побачити роботи Надії Ліневич рівняни зможуть ще до п'ятого жовтня. Виставка працюватиме щодня, крім пятниці, у відділі мистецтва Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки.