День фізкультури відзначали цими вихідними. Майдан Незалежності на кілька годин став місцем, де можна було пізнати секрети волейболу, регбі, футболу, гімнастики та боксу. Кращі вихованці спортивних шкіл та клубів міста показували свої вміння просто під відкритим небом.

День фізкультури святкували в Рівному вдвадцяте. Традиційно урочисте дійство організували на Майдані Незалежності, аби всі охочі рівняни могли поспостерігати за успіхами дітей, які навчаються у спортивних школах. Вихованці ДЮСШ плі-о-пліч проводили відкриті тренування із регбі, футболу. Поряд і юні спортсменки із спортшколи №4, які займаються волейболом. Для кожної із них спорт – це не просто спосіб розважитися.

Для любителів активного способу життя організували і велопробіг. Вулицями міста він не обмежився. Маршрут організатори проклали аж до самої Пересопниці. Окрім того, рівненські велосипедисти відзначилися і на аналогічному заході у столиці. Долучилися до велогонки не тільки професіонали.

А після старту велопробігу, на окремому майданчику свої навички та вміння показували гімнасти, боксери та кікбоксери. Відсвяткувати День фізкультури з більшим розмахом завадила погода, запевняють організатори.

Перенесли під дах і відкритий чемпіонат міста із дзюдо. Змагалися у спортивній школі «Юнацькі надії» семирічні спортсмени. І хоч багато з них тренується зовсім недавно, спортивного запалу у них на десятьох дорослих.

Тож, рівненським спортсменам навіть несприятливі погодні умови не стали на заваді, щоб довести – здоровий спосіб життя понад усе! Віктор Самчук, Ігор Прокопчук. Новини Рівного.