Пожежу в житловому будинку, яка сталася через вибух газу, займання колонки на АЗС через виникнення ДТП та витік аміаку з товарного вагону внаслідок сходження потягу з колії. Проте, все це командно-штабне тренування рятувальників на новому полігоні в селі Городище.

Під рясний дощ бригади оперативного реагування Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій виїжджають на ліквідацію аварій. Згідно тактичного задуму таких пригод три. Все це командно-штабне тренування рятувальників, яке відбувається на новому навчальному полігоні в селі Городище Рівне нського району. За навчанням українських рятувальників уважно спостерігають колеги з Польщі. Кажуть, тут є чому повчитися.

Після навчань польські гості разом з українськими рятувальниками та чиновниками урочисто відкрили консультаційний центр. Створили його для надання жителям Рівне нщини інформації з усіх питань, що стосуються діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В консультаційному центрі постійно чергуватиме фахівець управління ДСНС, який і надаватиме людям інформацію. Заклад відкрили на вулиці Полуботка,37.