У Рівному побільшало чемпіонів з кікбоксингу. Четверо місцевих спортсменів цими вихідними змагались на аматорському Кубку світу. Турнір проходив у Львові. Там на бійцівському ринзі зустрілися представники 30 країн світу. Примітно те, що вперше за історію незалежності честь регіону на спортивному форумі такого рівня захищали бійці муай-тай, а простіше тайського боксу. У нелегкій боротьбі всі четверо спортсменів привезли додому по медалі різного гатунку.

Двадцятирічний Дмитро Цибульський майже рік займається тайським боксом. Раніше він практикував боротьбу, але як тільки з’явилася можливість навчатися муай-тай відразу перейшов до бійцівського клубу «Праджат». Аматорський кубок світу з кікбоксингу у Львові чи не найперші змагання молодого спортсмена. І одразу успіх – золота медаль.

Ще один рівнянин, який їздив на змагання до Львова теж повернувся додому з медаллю, щоправда вже срібного ґатунку. Роман Марчук пройшов непростий півфінал, де його тренеру довелося опротестовувати рішення суддів, які не хотіли пускати хлопця до фіналу. Поборовши свавілля рефері, у підсумку золото завоювати Роману таки не вдалося. Перемогти завадили отримані раніше травми.

Інші два спортсмени, які представляли Рівне нщину на змаганнях у Львові теж завоювали медалі. Так, Андрій Книш здобув ще одне срібло, а Антон Шушковський завоював бронзу. Загалом на ринзі у Львові зійшлися у поєдинках представники із 30 країн світу. Рівне нщина ж вперше була представлена бійцями тайського боксу на спортивному форумі такого рівня. А успіх місцевих спортсменів є хорошим показником рівня підготовки кікбоксерів у Рівному.

Наразі після першого голосного успіху бійці клубу «Праджат» на лаврах почивати не збираються. Адже саме постійні тренування по 3-4 рази на тиждень та 10-ти кілометрові кроси на вихідних є запорукою спортивного успіху. Тому найближчим часом місцеві кікбоксери планують заявити про себе не лише на аматорському, а і на професійному рівні.