Сімейний клуб «Пузата мама» спільно з інформаційним порталом «ЧаРівне.інфо» розпочинають у Рівному масштабний проект «Зробимо українські міста дружніми до сімей».

У Рівному в рамках проекту передбачено таке:

- Наповнення відкритого он-лайн ресурсу – Карти дружніх до сімей закладів , де будуть відмічені громадські місця трьох рівнів: Дружні до немовлят: містять пандуси для візочків, повивальні столики, кімнати для догляду за дітьми та інше. Дружні до дітей: містять дитячі кімнати на підприємствах, в державних та приватних установах, стільці для дітей та дитяче меню в ресторанах і кафе, дитячі майданчики, як зовнішні, так і в приміщенні тощо. Дружні до сімей: заклади, що містять усе необхідне для перебування з дітьми різного віку.

- Популяризація дружної до сімей інфраструктури серед родин, які мають або планують мати дітей.

- Подання запитів на інформацію щодо наявності дружньої до сімей інфраструктури, а також звернень щодо забезпечення цією інфраструктурою державних громадських закладів.

- Стимулювання приватних закладів ставати дружніми до сімей через позначення найкращих знаком “Заклад, дружній до сімей”. На прес-конференції будуть присутні:

Оксана Кравець, керівник Сімейного клубу «Пузата мама» Алексіюк Руслан, керівник ГО "ТАТО-КЛУБ РВ", Олександр Курсик, шеф-редактор порталу «ЧаРівне .інфо» та рівненські батьки.

Дата проведення: 10 вересня 2013 року, 12 год.

Місце проведення: Рівне нська обласна державна бібліотека, Кімната сімейного читання, 2 поверх.