В приміщенні Костопільської ОДПІ заступник начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області Михайло Ліманський представив колективу нового керівника – Анатолія Івановича Дмитринського.

На представленні були присутні голова Костопільської райдержадміністрації Сергій Коваль, голова Костопільської районної ради Віктор Талащук, міський голова Євгеній Денисюк, прокурор Костопільського району Орест Чернецький, журналісти місцевих засобів масової інформації.

Михайло Володимирович охарактеризував Анатолія Дмитринського як висококваліфікованого фахівця, який має великий практичний досвід роботи в економічній сфері та зазначив, що перед територіальними органами Міністерства доходів і зборів стоять складні завдання з наповнення бюджетів усіх рівнів.

Михайло Ліманський наголосив, що запорука успіху - у партнерських відносинах з платниками податків, відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль всіх органів виконавчої влади в єдиному прагненні – забезпечити наповнення бюджетів. Він побажав Анатолію Івановичу, всьому колективу Костопільської ОДПІ подальших успіхів в усіх справах і починаннях.