Потерпілому 15 років. Обличчя своє ховає, просить змінити голос бо соромиться відверто розповідати як над ним мовляв, знущалися.

Каже, того вечора він з трьома друзями поїхав на дискотеку в одне з сіл на Костопільщині. Юнаки вирішили випити спиртного. Коли вже добряче захмеліли, каже потерпілий, троє 18-ти річних товаришів вирішили його побити.

Про те, що сталось потерпілий нікому не розповів. Матір про бійку дізналась випадково. Побачила відеозапис у телефоні сина.

Люди звернулися у міліцію. Там факт занесли у ЄРДР. Була проведена судово–медична експертиза, яка встановила, що потерпілому нанесені легкі тілесні ушкодження, а саме декілька синців. Втім захисник потерпілого з такою статтею не погоджується. Хоче аби факт перекваліфікували на хуліганство.

У міліції справу перекваліфіковувати навряд чи будуть. Кажуть, на відео не видно, що юнака б’ють, лише словесно знущаються. До того ж, свідчення потерпілого різняться. Спершу він стверджував, що його побили – пізніше, що сам декілька разів впав. Це при допиті підтвердили і троє друзів, які нібито побили хлопця.

У результаті слідчий виніс постанову про закриття кримінального провадження. Втім у прокуратурі цю постанову скасували. Зараз призначено ряд нових експертиз і справа має бути направлена іншому слідчому.

Мати потерпілого сподівається, що буде прийняте рішення на їхню користь і винні понесуть відповідальність. Адже дана подія нанесла психологічну травму її сину.