Краса врятує світ. І це непросто слова, а реальна мета, яку поставили перед собою організатори міського конкурсу краси - Перлина Рівного 2013. Фінал конкурсу відбудеться у міжнародний день краси - 9 вересня і пройде у формі благодійного вечора, на якому учасниці конкурсу і гості збиратимуть кошти для онкохворих діток.

Шостий конкурс краси "Перлина Рівного" стартував. Цьогоріч він пройде у стислі терміни, втім учасницям таки підготували сюрприз. Репетиції, дефіле та фотосесії поступово наблизять дівчат до фіналу. Він відбудеться у формі світського заходу. Організатори розповіли, це зумовлено невеликою кількістю дівчат-перлинок. Після кастингу журі обрало лише сім учасниць.

З обраними дівчатами над постановкою конкурсних виходів працює титулована красуня Іванна Гордієвич. Вона впевненна, після конкурсу дівчата змінюються.

Наймолодшій учасниці конкурсу лише 15 років. Однак, за плечима десятикласниці Анни Сусяк участь у шкільному конкурсі краси. Там її помітили організатори "Перлини Рівного", і вже нині дівчина готується до фіналу.

У фіналі конкурсу дівчата порадують глядачів у трьох виходах. Втім, головна мета конкурсу - благодійна. Тому учасниці разом з організаторами та гостями свята, в рамках вечора, збиратимуть кошти для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні. Допомагатимуть у цьому ведучі свята дует "Мегаполіс", які вже продемонстрували журналістам власні таланти.