Місцеві чиновники схвильовані агресією рівнян. Свої настрої мешканці Рівного проявляють на вулицях міста, поєднуючи із зневагою та безкультур'ям. А саме руйнуючи комунальне майно - лавки, ліхтарі, та смітники.

Напередодні ми розповідали про зниклі лавки біля Марії Несвицької. З подібними випадками комунальники зустрічаються частенько. Розповідають, люди бездумно ламають, розмальовують, а то ще гірше - викрадають комунальне майно міста. Заступник начальника житлово-комунального підприємства міста дивується, як можна зламати бетонні смітники. А напередодні Дня незалежності трапилася інша історія.

Правоохоронці про подібні прикрості дізнаються або ж від журналістів, або ж на засіданнях Рівне нського міськвиконкому. Кажуть, чиновники з такими скаргами практично не звертаються.

Але лавки цьогоріч таки шукали, щоправда інші.

Нині комунальники ламають голову, як і місто ошатним і зручним зробити, і водночас застерегтися від вандалів. Ліхтарі встановлюють високі, щоб лампочки не били, і лавки встановлюють непід'ємні. І пообіцяли біля Марії Несвицької лавки таки будуть.

Про культуру рівнян, каже комунальник, свідчать рясно заклеєні рекламою зупинки, опори та дерева. Очищати їх від оголошень - також робота комунальників.

Дивіться також: Куди поділись лавки з під пильного ока рівненської Марії Несвицької?