Вісім років тривала реконструкція у міському Будинку культури. І саме на День Незалежності рівняни могли оцінити роботу будівельників. Виставкова зала другого поверху гостинно відчинила двері, аби показати відвідувачам виставку одного з найвідоміших художників Рівного - Анатолій Мартиненко. Хто не встиг помилуватися роботами видатного земляка - ласкаво запрошує парк культури та відпочинку.

Будинок культури, реконструкція якого тривала ще з 2005 року нарешті відчинив свої двері для відвідувачів й прийняв першу виставку. За словами заступника міського голови Рівного Галини Кульчинської зала, у якій розмістили виставку, є багатофункціональною.

У новій виставковій залі Анатолій Мартиненко презентував понад 30 своїх найбільш цікавих та оригінальних робіт, написаних у різні роки. Автор каже, якби була б можливість то виставив набагато більше картин.

Окрім того автор презентував фотоальбом власних мистецьких робіт, який видали у Рівному. Такі ж альбоми презентували й гостям з міст-побратимів Рівного, які завітали на відкриття виставки.