Молоді люди, які їхали автомобілем ВАЗ, поспішали на концерт у місто. У салоні «копійки», окрім водія було ще п’ятеро пасажирів. Поблизу міста Дубно легковик виїхав на зустрічну смугу де й відбулося зіткнення спершу з «Мерседесом», а потім і з Вазом.

У результаті удару – «Ваз» перетворився на купу металобрухту. Його водій та пасажир загинули одразу. Хлопцям відповідно було 27 та 16 років. Обоє мешканці Дубенського району. Їхніх друзів – трьох хлопців та дівчину - «швидка» забрала до лікарні. Всі віком до 23 років. Один з потерпілих, розповіли в медзакладі, досі перебуває в реанімації, але загрози його життю немає. Ще троє постраждалих перебувають у відділенні травматології. У дівчини, кажуть медики, травми не серйозні. А от двоє хлопців з лікарні вийдуть ще не скоро. В обох черепно-мозкові травми та численні різані рани.

Олексій в момент дорожньо-транспортної пригоди сидів праворуч від водія. Каже: як сталась аварія, не пам’ятає.

Андрій сидів за Олексієм. Каже: водій пішов на обгін, а коли зрозумів, що не проскочить, з’їхати в сторону не встиг. В якому стані був водій і чому він виїхав на зустрічну смугу, нині з’ясовують слідчі міліції. За фактом ДТП зі смертельними наслідками правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Але до відповідальності, найімовірніше, притягувати буде нікого, адже можливий винуватець аварії вже мертвий.