Поки останні були на заробітках – продала квартиру й отримала у власність ще й будинок діда. Люди повернулись та жити їм фактично ніде. Батько з матір’ю вже кілька років шукають правди по всіх судах та правоохоронних органах, але марно.

Валентині Іванчук 60 років. Половину свого життя разом з чоловік та дітьми провела на заробітках у Росії. Пізніше обміняли помешкання у Калузі на трикімнатну квартиру у Рівному. Сюди переїхала жити старша дочка. У 2010 році вирішили й батьки повертатися на Україну у давно придбане житло на Кавказькій. А як виявилось квартира вже чотири роки як продана. Дізналися про це випадково - у міграційній службі.

Матір каже, донька свій вчинок не пояснила. Водила їх за носа чотири роки. Вийшла заміж і переїхала жити у іншу квартиру. А трикімнатну на Кавказькій нібито здавала квартирантам. Але як виявилось у ній вже кілька років проживали нові власники.

Адвокат скаржниці додає, оборудка з квартирою пройшла шахрайським методом. Адже дочка зібрала підписи сусідів, які також підтвердили, що не знають де вже 10 років знаходиться власник квартири. На підставі цих документів суд й зняв з обліку батька і дочка переоформила житло на себе. Але сусіди кажуть, тоді не знали що за документ підписують.

Поспілкуватися з новими власниками квартири не вдалося, ніхто не відчинив.

Зараз Валентина Іванчук з чоловіком проживають у будинку свекра неподалік Рівного. Але як виявилось і він тепер належить її дочці. Дід онуці його подарував. Ця новина для людей також стала сюрпризом.

Коли батьки дізналися всю правду - дочка з ними перестала спілкуватися, переконує матір. Більше того - неодноразово била та намагалася здати у психлікарню.

Матір переконує, дочка з нею не спілкується. І та їй не дозволяє бачити онуків.

Втім пізніше ні дочка, ні її адвокати прокоментувати ситуацію відмовились. Валентина Іванчук звернулася у міліцію. Зараз там відкрито два кримінальних провадження щодо шахрайського захоплення будинку та побиття. Втім коли вони досягнуть свого завершення не відомо.

Поки міліція шукає винуватців, Валентина Іванчук з чоловіком живе у будинку свекра і боїться, що у будь який момент дочка може їх вигнати звідти. Втім здаватися батьки не збираються. Подали позови до суду.

Дивіться також: У Рівному донька залишила батьків без даху над головою