Стали відомі подробиці трагедії, яка сталася у селі Хиноничі, Володимирецького району на минулих вихідних. Двоє лісників їхали на мотоциклі лісовою дорогою. Попереду побачили вершину сухостійного дерева, яка заважала проїзду.

Чоловік сховався від комах за кущами. Почув, як кричить лісничий і кличе на допомогу. Коли підбіг до останнього, тому було дуже погано.

Врятувати життя чоловіку не вдалося. Ще до приїзду швидкої він помер.

На тілі чоловіка медики нарахували 17 укусів. Всі вони були у верхню частину тулуба та у голову. Лікарі кажуть, вижити людині за таких обставин практично неможливо. В організмі чоловіка було дуже багато отрути. Медики кажуть інколи і один укус шершня може призвести до летального наслідку. Тому краще цих комах не зачіпати. Про це застерігають і рятувальники.

Місцеві мешканці даною трагедією шоковані. У Володимирецькому лісництві кажуть, летальних випадків від укусів шершнів не пригадують. Про загиблого чоловіка розповідають лише хороше. Йому було 35 років, 14 з яких він пропрацював у лісництві. У нього залишилось двоє неповнолітніх дітей.