Недоторкана природа, найщиріші людські емоції, пейзажі батьківщини та не тільки. У Рівному відкрилася друга персональна виставка місцевого фотохудожника з чималою кількістю звань Олександра Ковшуна. Його світлини неодноразово виборювали нагороди на фотоконкурсах не лише України, а й різних країн світу. Найкращі роботи за останніх три роки автор зібрав і вирішив показати рівнянам.

Три роки плідної праці та подорожей. І ось результат. 68 найкращих світлин за цей період мають змогу побачити рівняни у фотоклубі "Час" на другій персональній виставці фотохудожника Олександра Ковшуна. Митець активно займається фотографією більше п'яти років і за цей час досяг чималих успіхів. Перерахувати усі його звання не вистачить часу. А от не згадати про роботи, які у липні відзначили двома золотими та однією бронзовою медалями на фотоконкурсах в Сербії та Болгарії - неможливо.

Автор навчився фотографувати з найменшим втручанням у подію, адже саме тоді світлина виходить найщиріша, а людські емоції - справжніми. Коли зловиш необхідний кадр - невідомо - зізнається Олександр, тому..

Вже не хобі, а справу життя автора поділяє його дружина - Наталія.

Олександр полюбляє знімати спортивні змагання, виступи фольклорних колективів та "ловити" емоції людей. Його роботами насолоджується і рівнянка Олена, яка теж захоплюється фотографією.

Хто не встиг цього дня отримати натхнення від робіт фотохудожника, може не хвилюватись. Виставка експонуватиметься до 20 вересня.